Гостьова лекція для студентів І курсу

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ

 16 вересня 2023 р. проведено гостьову лекцію для студентів І курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» денної форм навчання (група СП-301). У лекції взяв участь гарант освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» 2023 р. Роман СТАСЮК – кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри фізичного виховання і спорту Сумського державного університету.

Гостьова лекція проводилася з дисципліни «Вступ до спеціальності зі змістовим модулем: «Становлення фізичної культури і спорту» (викладач – к.пед.н., доцент кафедри фізичного виховання і спорту Наталія ДОЛГОВА) у режимі відео конференції на платформі «Google Meet».

Роман СТАСЮК ознайомив з метою освітньої програми, характеристикою, придатністю випускників до працевлаштування та подальшого навчання в магістратурі, питаннями викладання та оцінювання, програмними компетенціями і результатами навчання, також представлено компоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практики, атестаційний екзамен).Практичною частиною лекції стало обговорення питань дотримання академічної доброчесності здобувачами освіти.