Державний атестаційний екзамен

23 червня 2023 року відбувся Державний атестаційний екзамен здобувачів вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт за освітнім ступенем «бакалавр».

Атестація здобувачів вищої освіти проводилася згідно графіку за допомогою дистанційної технології на платформі МІХ із відеофіксацією.

Результати атестаційного кваліфікаційного екзамену здобувачів вищої освіти
навчальних груп СП–901, СП–902-0 свідчать про належний рівень їх підготовки за рівнем бакалавр спеціальності 017 Фізична культура і спорт. Також комісія прийшла до висновку, що даний рівень повністю відповідає вимогам ОПП «Фізична культура і спорт» та відображає засвоєння відповідних компетентностей і можливість їх застосування для
вирішення складних та інноваційних професійно-важливих завдань у майбутній
професійній діяльності.

Серед випускників майстри спорту України (Демченко Ярослав, Наталуха Владислав, Осокіна Анастасія, Нелепа Ганна майстри спорту з легкої атлетики; Торкіна Анастасія, Назаров Михайло майстри спорту з лижних гонок; Герус Олександр, Холодяков Михайло майстри спорту з гандболу).

Комісія та всі викладачі кафедри фізичного виховання і спорту Навчально-наукового медичного інституту вітають студентів з успішною атестацією і бажають, щоб знання і досвід, накопичені за час навчання допомогли обрати перспективний життєвий шлях та побудувати блискучу кар’єру!!!!