Кращі студенти-спортсмени СумДУ квітня 2023 року

Відбулося засідання ради спортивного клубу університету, на якому було підведено підсумки медального квітня та визначено найкращих студентів-спортсменів минулого місяця.

Найкращим студентом-спортсменом з плавання став Владислав Кошман (спеціальність 017 Фізична культура і спорт, група СП-201). 19-22 квітня в м.Кам’янське він виборов  6 золотих медалей на Кубку України серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Найкращою студенткою-спортсменкою з дзюдо стала Тетяна Лімзаєва (спеціальність 017 фізична культура і спорт, група СП-101), 3-5 квітня в м.Луцьк вона виборола 2 золотих медалі (особисту та в команді) на Літній універсіаді України. А 20 квітня в м.Київ вона здобула перемогу на Кубку України серед дорослих.

Найкращою командою з ігрових видів спорту (настільній теніс) – чоловіча пара/команда Всеволод Брояковський (ФР.м-201)/Олексій Горбаненко (спеціальність 017 Фізична культура і спорт, група СП-001), 25-29 квітня в Чернівцях на Літній універсіаді України вони вибороли дві медалі: золото в парі та срібло в команді. Студенти зробили значний внесок у залікову скарбничку, а СумДУ здобув найбільшу кількість очок серед усіх учасників універсіади з настільного тенісу.

Загалом у квітні студенти університету завоювали 3 медалі (1 – срібну, 2 – золотих) на міжнародних та 47 медалей (20 – золотих, 12 – срібних, 15 – бронзових) на всеукраїнських змаганнях.

Возможно, это изображение 6 человек, люди плавают и текст