Результати участі у творчому конкурсі наукових робіт «ЗДОРОВА ДИТИНА – ЗДОРОВА НАЦІЯ»

23 травня 2024 року у Глухівському НПУ ім. О.Довженка відбувся ІІ тур
V Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт для студентської молоді «ЗДОРОВА ДИТИНА – ЗДОРОВА НАЦІЯ» 2023/2024 навчального року. Цей конкурс проводиться щорічно з метою реалізації програми Президента «Здорова Україна», створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, підвищення рівня їхньої компетентності щодо сучасних технологій здоров’язбереження, пошуку нових засобів, форм і методів формування у дітей здоров’язбережувальної компетентності стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.

Кандидат наук з фізичного виховання і спорту, старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту СумДУ ОСТАПЕНКО Юрій Олександрович у якості наукового керівника здійснив підготовку студента IV курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» групи Сп-001-1 Костромцова Віктора до участі у конкурсі. Він отримав грамоту за підготовку наукової роботи.

Кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту СумДУ, БУРЛА Артем Олександрович також взяв участь у підготовці учасників II туру V Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт – студентки медичного інституту, групи МЦ м-003, Сачко Анни та студентки факультету ЕлІТ, групи ІН-01, Нікітенко Катерини.
Отримано грамоту та сертифікати участі.

Висловлюємо подяку викладачам кафедри за проведену роботу та студентам-учасникам за активну участь у конкурсі!